Blot — delete your account and data

Blot by AI Switch LLC · Հայերեն · Русский · English

Հայերեն — ջնջել Բլոտի հաշիվը և տվյալները

Խաղում՝ անմիջապես

  1. Բացեք Բլոտը → «Կարգավորումներ»։
  2. Սեղմեք «Ջնջել հաշիվը և տվյալները»։
  3. Հաստատեք։ Հաշիվը ջնջվում է անմիջապես, և դուք կրկին նոր հյուր եք։

Առանց խաղի

Ջնջում ենք 5 օրվա ընթացքում՝ այն բանից հետո, երբ համոզվել ենք, որ խնդրանքը ձեզնից է, և պատասխանում ենք նամակով։

Ինչ է ջնջվում անմիջապես

Մուտքը և այն ամենը, ինչ ձեզ անվանում է՝ մուտքի բանալիները (հաշիվ այլևս մուտք գործել հնարավոր չէ), Google հաշվի ID-ն և էլ. փոստը, անունը (նաև ձեր տեղում՝ անցած խաղերում և մրցաշարերում), ծանուցումների բանալիները, «Հաշվի» մեջ՝ «Պարզապես հաշիվ»-ի պատճենները և «Մեր խաղացողները»։ Դուք անհետանում եք ընկերների ցուցակներից և համարով որոնումից․ հաշվի մետաղադրամներից, վարկանիշից և գնումներից այլևս ոչ ոք չի օգտվի (մետաղադրամները չեն վերադարձվում)։ Սերվերի պահուստային պատճեններից ջնջվածն անհետանում է առավելագույնը 30 օրում։

Ինչ է մնում և որքան է պահվում

Կարևոր է

Հարցեր՝ info@aiswitch.am · Գաղտնիության քաղաքականություն · Օգտագործման պայմաններ

Русский — удалить аккаунт и данные Блота

В игре — сразу

  1. Откройте Блот → «Настройки».
  2. Нажмите «Удалить аккаунт и данные».
  3. Подтвердите. Аккаунт удаляется сразу; вы снова новый гость.

Без игры

Удаляем в течение 5 дней после того, как убедились, что просьба от вас, и отвечаем письмом.

Что удаляется сразу

Вход и всё, что вас называет: ключи входа (войти в аккаунт больше нельзя), ID аккаунта Google и почта, имя (и на вашем месте в прошлых партиях и турнирах), ключи уведомлений; в блокноте — копии «Просто блокнота» и «Наши игроки». Вы пропадаете из списков друзей и поиска по номеру; монетами, рейтингом и покупками аккаунта больше никто не воспользуется (монеты не возвращаются). Из резервных копий сервера стёртое пропадает не позже чем через 30 дней.

Что остаётся и сколько хранится

Важно

Вопросы: info@aiswitch.am · Политика конфиденциальности · Условия использования

English

In the app — at once

  1. Open Blot → Settings.
  2. Tap Delete account and data.
  3. Confirm. Your account is deleted at once; you are back to a new guest.

Without the app

We delete the account within 5 days of confirming that the request is yours, and reply by email.

What is deleted at once

Sign-in and everything that names you: sign-in keys (the account can no longer be signed into), your Google account ID and email, your name (also in your seat in past games and tournaments), notification keys; in the Scorepad — copies of "Just a scorepad" and "Our players". You disappear from your friends' lists and from search by number; no one can use the account's coins, rating or purchases any more (coins are not refunded). Erased data disappears from server backups within 30 days.

What is kept, and for how long

Please note

Questions: info@aiswitch.am · Privacy Policy · Terms of Use